O MENI

Dobrodošli!

Volela bih da vam druženje sa mnom bude korisno i prijatno, i nadam se da ćete ovde saznati nešto novo. Moje ime je Isidora. Trudim se da koristim vreme, ne da ga potrošim. Uživam u isprobavanju različitih kozmetičkih preparata, uglavnom onih prirodnih, i u pripremi zdrave i ukusne hrane. Često otputujem među korice knjiga koje mnogi više ni ne čitaju. Ove navike sam gajila godinama – one su, zapravo, ovaj blog.

cosmosetics

U pauzi između pravljenja pilinga, mazanja krema i uživanja u crnoj čokoladi sa ukusom narandže, odlutam u svet finansija, bankarstva i osiguranja. Verovatno me na pijaci poznaju svi za tezgama zelene salate i rukole. Promenićemo svet ako promenimo sebe i ljude pored nas, tako kažu. Ovo je moj način. Cosmosetics je moj deo svemira, moja iskustva koja želim da podelim.

Nadam se da ćete uživati!

Recenzije

Sve recenzije proizvoda su iskrene i predstavljaju moje lično mišljenje. Dešava se da od uvoznika ili proizvođača dobijem proizvode na korišćenje, međutim nisam ni u kakvoj obavezi da o njima pišem. Kada odlučim da određeni proizvod svojim kvalitetom i pozitivnim dejstvom zaslužuje mesto na blogu, o njima pišem objektivnu recenziju i opisujem lično iskustvo. Takvi tekstovi uvek nose oznaku (*).

Sadržaj

Sve fotografije(ukoliko drugačije nije naznačeno) i tekstovi su moje vlasništvo i ne smeju se koristiti bez moje dozvole. Korišćenje sadržaja uz izmene nije dozvoljeno. Kopiranje delova teksta na druge blogove, portale ili sajtove je dozvoljeno uz navođenje izvora u vidu direktnog linka sa stranice sa koje je tekst preuzet.

Saradnja

Raspoložena sam za saradnju sa kompanijama koje odgovaraju konceptu ovog bloga. Na blogu pišem o prirodnim/organskim proizvodima za negu i ishranu, i aktivnostima koje nam pomažu da živimo zdravije i bolje.

Verujem u transparentan i iskren odnos, tako da ćete uvek biti obavešteni o svim saradnjama, a svi stavovi će biti moji lični kao i uvek do sada.